Sale

Home  /  Sale

Dsquared Pet Sale

dsquared pet sale

Dsquared pet Sale

De petten zijn momenteel met een Dsqaured pet sale verkrijgbaar! De Dsquared2 petten zijn speciaal geselecteerd op de korting. Zoek je een cap van Dsquared en tegelijkertijd eentje in de outlet? Klik dan gerust! De petten ontworpen door de Canandese tweelingbroers Caten, zijn gigantisch populair onder de jongeren. Deze caps zijn goed te combineren met meerdere outfits. Door middel van te klikken op de onderstaande button kom je op het sale overzicht uit van de Dsquared petten.
Klik hier voor de Dsqaured Pet Sale!

dsquared pet 9

Dsquared2 Pet outlet

Heren en dames de nieuwe collectie van de Dsqaured petten is uit. Deze caps zijn geselecteerd op prijs en model in ons overzicht zie je de Dsquared outlet. Er zijn verschillende modellen in de sale. We kennen de Dsquared 24-7 Icon,Dsquared Parachute,Dsquared Trucker,Dsquared Born in Canada, Dsquared Caten Band, Dsquared Punk Rock, Dsquared lucky twins, Dsquared Kanji, Dsquared ape baseball en nog meer modellen!
Klik hier voor de Dsquared Pet Outlet

 

Over Dsquared2 en de Caten broeders

De Caten broeders hebben in 1991 de reis naar modestad Milaan gemaakt om daar hun liefde voor mode te ontwikkelen. In het jaar 1994 lukte het de gebroeders om hun eerste mannencollectie te lanceren. Vanaf dit jaar kregen de gebroeders een boost hun merk werd op grote schaal bekender. De productie die plaatst vind in Italië is onderdeel van het kledingmerk Diesel.

Dsquared pet Wintercollectie AW

Voor de herfst en wintercollectie van de Dsquared petten, heeft het merk flink uitgepakt.

Dsquared Pet Zomercollectie SS

De zomercollectie van de Dsquared petten is ook inmiddels uit. Ook de overige kleding voor de mannen zie je in de onderstaande video:

Dsquared Cap outlet

De petten van Dsquared2 worden als enige product in China geproduceerd. De kleding wordt enkel in Italië gemaakt. Omdat er veel petten nagemaakt worden. Zullen we ook een blog maken hoe je een neppe Dsquared pet kunt herkennen. De vergelijking van fake vs real Dsquared wordt 1 op 1 gemaakt. Verder bekijk ons Dsquared cap outlet overzicht en pak je korting bij één van onze betrouwbare partners.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Laden...